Vliegtickets Vilnius

Vanuit Nederland zijn er meerdere mogelijkheden om naar Litouwen te vliegen. Zelf kiezen wij altijd voor de vliegtickets van Wizzair, met vertrek vanaf Eindhoven Airport. Deze tickets zijn, als je goed zoekt en geluk hebt, al te koop voor 100 euro per retour. Je vliegt dan met Wizzair van Eindhoven naar Vilnius. Vanaf Vilnius airport is het met de taxi ongeveer 15 minuten naar het centrum.

Een andere optie is om met Air Lituanica of Air Baltic te vliegen vanaf Amsterdam naar Vilnius. Deze vliegtickets zijn echter wel vaak een stuk duurder dan de vlucht met Wizzair vanaf Eindhoven.

Vliegtickets naar Vilnius vanuit België
Vanuit België wordt er ook gevlogen naar Vilnius. Met Ryanair kun je vliegen vanaf Brussel-Charleroi voor zeer scherpe tarieven. Vanaf hier duurt de vlucht ook ongeveer 2 uur, net als vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Brussel Airlines biedt ook directe vluchten aan naar Vilnius, met vertrek vanaf Brussel-Zaventem. Dat is dus een andere luchthaven dan Brussel-Charleroi voor de duidelijkheid. Zaventem ligt ongeveer 20 minuten dichterbij Nederland en is dus makkelijke aan te reizen voor Nederlanders.

Alle vliegtickets op een rijtje

  • Amsterdam – Vilnius met Air Baltic
  • Amsterdam – Vilnius met Air Lituanica
  • Eindhoven – Vilnius met Wizzair
  • Brussel-Charleroi – Vilnius met Ryanair
  • Brussel-Zaventem – Vilnius met Brussel Airlines

Handige links

[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]
Vliegtickets Vilnius geschreven door Surge gemiddelde stemming 4.5/5 - 2 gebruikersstemmen